Η δέσμευσή μας στις υπηρεσίες οχημάτων βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία μας, στις επιτυχημένες συνεργασίες μας καθώς και στη διάθεση να κατανοούμε εσάς και τις ανάγκες σας.

Σας παρουσιάζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εσάς και την επιχείρησή σας.

 

Εισαγωγείς Αυτοκινήτων

Εάν είσαστε Εισαγωγική Εταιρεία, τότε καλώς ήρθατε στη Mondial Assistance!

Εάν ψάχνετε συνεργάτη στον οποίο μπορείτε να δείξετε απεριόριστη εμπιστοσύνη χάρη στην πολυετή εμπειρία του και κάποιον που μπορεί να σας κατανοήσει, που αγκαλιάζει τις προκλήσεις και πρωτοπορεί ώστε να καινοτομεί και η δική σας επιχείρηση τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος!

Είστε μοναδικοί όπως και οι λύσεις μας!

Στη Mondial Assistance καταλαβαίνουμε τους εισαγωγείς αυτοκινήτων. Έχουμε συναίσθηση του ποιοι είστε, πώς δουλεύετε και τι ψάχνετε λόγω της εμπειρίας μας που αγγίζει περίπου τα σαράντα (40) χρόνια! Γνωρίζουμε τις συνεχείς αλλαγές της συγκεκριμένης αγοράς καθώς και τις ανάγκες των πελατών και προσαρμόζουμε ανάλογα τις υπηρεσίες μας!

Στην εποχή της εξειδίκευσης μία και μοναδική λύση που προσαρμόζεται παραλλαγμένη σε διαφορετικούς τομείς δεν είναι αποδεκτή. Η εμπειρία των σαράντα (40) χρόνων μας μάς καθιέρωσε στην εξειδίκευση και στην ευελιξία προσαρμοσμένη στις εξατομικευμένες ανάγκες σας όποια και αν είναι η υπηρεσία που χρειάζεστε είτε αφορά τον τομέα της οδικής βοήθειας είτε τη διαχείριση ζημιών, φροντίδας ατυχήματος, τηλεματικής, CRM υπηρεσιών κ.λπ.. Αυτό το γνώρισμα που συνεχίζει να μας χαρακτηρίζει αλλά και μας διατηρεί ηγέτες στον εν λόγω χώρο και όχι μόνο. Δε θα επιτρέπαμε τίποτα λιγότερο.

Εμπιστευτείτε μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Ανταποκρινόμαστε στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντί σας και διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις. Στην πραγματικότητα, ως επιχείρηση σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε! Εξυπηρετούμε τους εισαγωγείς αυτοκινήτων και τους πελάτες τους σ’ όλο τον κόσμο από τότε που ιδρυθήκαμε!

Προτεραιότητά μας η σχέση σας με τον Πελάτη σας

Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να ισχυροποιήσετε και να εδραιώσετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών σας. Όλα αυτά ξεκινάνε από τη στιγμή πώλησης καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και δημιουργείται έτσι μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εσάς και τους πελάτες σας. Η σχέση αυτή είναι πολύ σημαντική και θεωρούμε ότι είμαστε η γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τους πελάτες σας.

 

Εταιρείες Ενοικιάσεως

Εάν έχετε εταιρεία ενοικιάσεως ή Leasing θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για τις ανάγκες σας

Είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε ένα συνεργάτη που θα εκτιμήσει τις βλέψεις σας για υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης όπως επίσης και κάποιον με εμπειρία και αμεσότητα στο χρόνο ανταπόκρισης για την εξυπηρέτηση ενός ακινητοποιημένου οχήματος. Εάν αυτό ψάχνετε, τότε καλώς ήρθατε στη Mondial Assistance!

 

Γνωρίζουμε ποιοι είστε και πώς δουλεύετε

Η Mondial Assistance συνεργάζεται με πολλές εταιρείες ενοικιάσεως και Leasing για πολλά χρόνια. Έχουμε συναίσθηση της φύσης του επαγγέλματός σας, του αντικειμένου και των αναγκών σας καθώς και του τι χρειάζεστε για να είναι ικανοποιημένοι οι πελάτες σας και να αναπτυχθεί η επιχείρηση σας.

 

Η αποστολή μας: να παρέχουμε στους πελάτες σας την καλύτερη εξυπηρέτηση

Η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας φροντίζοντας αδιαλείπτως τους πελάτες σας. Εάν συμβεί το απρόοπτο και ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο, ο πελάτης σας θέλει να ξέρει ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Και αυτή είναι η υπόσχεσή μας σε εσάς: θα ανταποκριθούμε άμεσα, επαγγελματικά και αποτελεσματικά ώστε να αποφύγετε οποιοδήποτε επιπλέον κόστος και να βελτιώσετε την ικανοποίηση και αφοσίωση των πελατών σας.

 

Δραστηριότητες σε πραγματικό χρόνο

Έχουμε φτιάξει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τους εταιρικούς μας πελάτες που τους επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθούν τον φάκελο εξυπηρέτησης από τη στιγμή που θα ανοιχθεί μέχρι τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εξυπηρέτησης.

Τα περιστατικά επιλύονται πιο γρήγορα όταν οι πληροφορίες και οι γνώσεις μοιράζονται ανάμεσα στο κέντρο εξυπηρέτησης και στις τεχνικές υπηρεσίες. Αυτό επιτρέπει ταχύτερο και πιο ακριβή εντοπισμό των ακινητοποιημένων οχημάτων με βάση τις συντεταγμένες τους.

Οι Υπηρεσίες μας με μια ματιά

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες
εδώ
Μάθετε περισσότερες πληροφορίες
εδώ
Μάθετε περισσότερες πληροφορίες
εδώ
Όροι Χρήσης
εδώ