Η Ποιότητα των Υπηρεσιών μας

QUALITY SERVICES_AWP_LOGO SATB_ESYD_9001
QUALITY SERVICES_AWP_LOGO SATB_ESYD_9001

Η Mondial Assistance αναγνωρίζοντας ότι οι ανάγκες των ασφαλιζομένων αυξάνονται, εστιάζει την προσοχή της στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών θέλοντας να ικανοποιήσει τις προσωπικές απαιτήσεις τους. Για την εταιρία μας, η έννοια της ποιότητας συνεπάγεται με την αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών, την ταχύτητα ανταπόκρισης, τη συνέπεια, την ανταγωνιστική τιμή καθώς και την άρτια επικοινωνία των στελεχών της με τους πελάτες της.

Διαχείριση Ποιότητας

Εταιρικός μας στόχος είναι η εξασφάλιση υπηρεσιών που θα καλύψουν τις συνεχείς ανάγκες των ασφαλιζομένων. Για το σκοπό αυτό, η εταιρία μας αναπροσαρμόζει το σύστημα ποιότητας και τις παραγωγικές της διεργασίες λόγω της διαρκούς τεχνολογικής ανάπτυξης και των μεταβαλλόμενων αναγκών της αγοράς και αναθεωρεί αναλόγως τους στόχους και αναπροσαρμόζει την πολιτική της.

Πιστοποίηση EN ISO 9001:2015

Το 2016 η εταιρία μας επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε με EN ISO 9001:2015 για την ποιότητα, οργάνωση και υποδομή που διαθέτει στην παροχή οδικής, τουριστικής, ιατρικής και τεχνικής βοήθειας για τους πολίτες της Ελληνικής και Κυπριακής Επικράτειας και τους δικαιούχους του Πανευρωπαϊκού Ομίλου που επισκέπτονται τις χώρες αυτές.

Από τις Διαδικασίες στους Ανθρώπους μας

Οι ανησυχίες μας για την ποιότητα δεν σταματάνε στο ανθρώπινο δυναμικό. Σαφώς η διαχείριση , οι λειτουργικές διαδικασίες καθώς και ένα εξαιρετικό δίκτυο διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εταιρεία μας αλλά εξίσου σημαντική είναι και η έμφαση που δίνουμε στην τεχνολογία και στην εκπαίδευση. Εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας και προσπαθούμε να τελειοποιήσουμε την τεχνολογική μας υποδομή και τα εργαλεία μας. Επιπρόσθετα, οι πελάτες μας συμπληρώνουν περισσότερα από 640.000 ερωτηματολόγια ικανοποίησης ετησίως, το οποίο μας βοηθάει στη βελτίωση των επιδόσεών μας καθώς και στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Εξυπηρέτηση & Ικανοποίηση Πελατών

Γιατί εκατομμύρια ταξιδιώτες εμπιστεύονται τη Mondial Assistance για ταξιδιωτική ασφάλεια;

Θα μπορούσε να είναι το παγκόσμιο δίκτυο μας. Ίσως είναι λόγω της παρουσίας μας σε 34 χώρες και 6 ηπείρους ή είναι η εμπειρία μας στην παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης υψηλής ποιότητας επί 50 χρόνια.

Δεν έχει σημασία το πώς ή το γιατί μας επιλέγετε, τίποτα δεν έχει σημασία για εμάς περισσότερο από εσάς, τους πελάτες μας. Όταν ταξιδεύετε μαζί μας, η ασφάλειά σας και η ικανοποίησή σας αποτελούν την προτεραιότητά μας.