Η Ταξιδιωτική Ασφάλιση βρίσκεται στον πυρήνα της επιχείρησής μας. Συνεργαζόμαστε με πολλούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς και εξελισσόμαστε σε κάθε βήμα μας.

Εταιρικοί Πελάτες

Είστε ταξιδιωτικός πράκτορας ή αεροπορική εταιρεία. Αναζητάτε σίγουρα νέους τρόπους για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και το πιο σημαντικό είναι να παρέχετε στους πελάτες σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς ανησυχία. Η Mondial Assistance είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ταξιδιωτική ασφάλιση, οπότε βρίσκεστε στη σωστή σελίδα.

 

Εμπιστευτείτε μας, παρέχουμε βοήθεια!

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος σήμερα, οπότε θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να προσελκύσετε πελάτες και ταυτόχρονα να προσφέρετε χρήσιμες λύσεις και υπηρεσίες. Η Mondial Assistance είναι γνωστή για τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που προσφέρει, ώστε οι πελάτες σας να βρίσκονται σε καλά χέρια.

Είτε ταξιδεύουν για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, για αθλήματα ή για σπουδές θα τα καλύψουμε όλο το 24ωρο.

 

Η αποστολή μας; Βοηθάμε τους πελάτες σας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε!

Ανεξάρτητα από το πόσο μακριά ή κοντά είναι οι πελάτες σας, θα είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα. Η παροχή βοήθειας σε δύσκολες καταστάσεις, είναι η εξειδίκευσής μας! Οι πελάτες σας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης ταξιδιών και να προστατεύσουν τα ταξίδια τους από απροσδόκητα γεγονότα όπως:

 

• Ακύρωση ταξιδιού

• Απώλεια / ζημιά / κλοπή ή καθυστέρηση αποσκευών

• Ιατρικά και νοσοκομειακά έξοδα

• Επαναπατρισμός κλπ.

Το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο έκτακτης ανάγκης είναι πλήρως εκπαιδευμένο για να βοηθά τους πελάτες που βρίσκονται σε κίνδυνο ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικό, επείγον ή απλό είναι το περιστατικό.

 

Μεμονωμένοι Πελάτες

Γιατί να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση;

Ξοδεύετε πολύ χρόνο και πολλά χρήματα σχεδιάζοντας τις διακοπές σας, γιατί να μη προστατέψετε αυτή την επένδυσή σας; Απρόοπτα γεγονότα μπορούν να συμβούν και να επηρεάσουν ή να ανατρέψουν το ταξίδι σας – εδώ επεμβαίνουμε εμείς! Η Mondial Assistance είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο και η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε όταν μας χρειάζεστε, όσο μακριά και αν είστε από το σπίτι σας.

Η Mondial Assistance το 2013 χειρίστηκε 23 εκατομμύρια περιστατικά. Με μια εξυπηρέτηση κάθε δυο δευτερόλεπτα και γραφεία στις 6 ηπείρους μπορείτε να ταξιδέψετε ξένοιαστοι γνωρίζοντας ότι έχετε 24ωρη εξυπηρέτηση και βοήθεια όπου και όσο μακριά και αν είστε. Ο σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση απρόοπτων γεγονότων και να σας υποστηρίξουμε – εμπιστευτείτε μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε!