Θέα στη θάλασσα και το νησί της Ταϊλάνδης. Είδος περιπέτειας και εξωτικού ταξιδιού.

Ταξιδέψτε με τη σιγουριά και την ασφάλεια της Mondial Assistance

Θα είμαστε δίπλα σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, επιλέγοντας το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα για εσάς.
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1

  
Σημαντικό μήνυμα - Δείτε εδώ όλη την πληροφόρηση σχετικά με τον Κορωνοϊό (COVID-19)

Έχουμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματά  σας σχετικά με την ασφαλιστική σας κάλυψη.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι κατά την παραμονή ή είσοδό σας σε περιοχές για τις οποίες έχουν εκδοθεί ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις από το εκάστοτε Υπουργείο Εξωτερικών, ενδέχεται να προκύψουν περιορισμοί ή εξαιρέσεις σύμφωνα με τους οικείους όρους ασφάλισης.

Για τρέχουσες πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματά σας για τον Kορωνοϊό, μάθετε περισσότερα εδώ.
 

  
Σημαντικό μήνυμα -  Σύγκρουση Ισραήλ / Χαμάς:

Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από την ένταση που έχει ξεσπάσει στο Ισραήλ από τις 7 Οκτωβρίου 2023 και θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή τη σύγκρουση.

Το Ισραήλ κήρυξε πόλεμο εναντίον της Χαμάς στις 8 Οκτωβρίου 2023 και οι περισσότερες κυβερνήσεις εξέδωσαν οδηγία για αποτροπή ταξιδιού στο Ισραήλ, εάν δεν κρίνεται άκρως απαραίτητο. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες έχουν ακυρώσει ή αναβάλλει τις πτήσεις τους στη χώρα.

Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Ισραήλ είτε σχεδιάζουν να ταξιδέψουν εκεί, ίσως έχουν ερωτήματα σχετικά με την κάλυψη της ταξιδιωτικής ασφάλισης. Για πελάτες που έχουν προγραμματισμένο ταξίδι στο Ισραήλ τις προσεχείς ημέρες ή εβδομάδες, θα συστήναμε να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρία ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα ώστε να δουν τις επιλογές τους. Εμπόλεμες καταστάσεις εξαιρούνται από όλα τα ταξιδιωτικά μας προγράμματα και προτρέπουμε τους πελάτες μας να ανατρέξουν στους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου τους.

Πελάτες που μπορεί να ταξιδεύουν σε γειτονικές χώρες συνιστάται να έρθουν εξίσου σε επικοινωνία με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για εναλλακτικές λύσεις.

Το δικό μας Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσουν στις ερωτήσεις, στα ακόλουθα στοιχεία:

Τηλ.: 0030 210  99 88118

Email: medical@mondial-assistance.gr

 

Τρέχουσα Ενημέρωση

Παρακολουθώντας τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ουκρανία και στις γειτονικές χώρες, ελπίζουμε ότι εσείς και οι συνταξιδιώτες σας είστε ασφαλείς και παραμένετε ανεπηρέαστοι από αυτήν την ανησυχητική και ασταθή κατάσταση.  Δεδομένης της παρούσας κατάστασης καταλαβαίνουμε ότι πιθανόν έχετε ερωτήσεις που αφορούν τόσο στην παροχή βοήθειας όσο και στα ταξιδιωτικά προγράμματα που σας παρέχουμε. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε  εδώ  .

Ταξιδιωτική Ασφάλιση - Ταξιδέψτε ήσυχοι με τη Mondial Assistance

Περισσότερο από 250 εκατομμύρια άτομα βασίζονται σε εμάς. Με μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα, ο όμιλος Mondial Assistance έχει αναδειχθεί ως ο μεγαλύτερος όμιλος στον κόσμο στην παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης και φροντίδας. Ετοιμαστείτε και ταξιδέψτε ήσυχοι με τη Mondial Assistance. Θα είμαστε δίπλα σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

 

Ανακαλύψτε τη Mondial Assistance

Η Mondial Assistance έχει μια μακροχρόνια ιστορία στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, υποστήριξης και κάλυψης στους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Όταν ταξιδεύετε με τη Mondial Assistance, έχετε πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ειδικών στην ταξιδιωτική ασφάλιση.

 

Εταιρικοί Πελάτες

Ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο

Μέσω του διεθνούς μας δικτύου, η Mondial Assistance είναι σε θέση να προσφέρει πολλές υπηρεσίες στους πελάτες που ταξιδεύουν για προσωπικούς αλλά και για επαγγελματικούς λόγους.

Ασφάλιση Ταξιδιού Αναψυχής
Επαγγελματική Ταξιδιωτική Ασφάλιση
Ετήσια Ταξιδιωτική Ασφάλιση
Ασφάλιση Ακύρωσης Ταξιδιού