Οπουδήποτε και αν είστε υπάρχει κάποιος που σας στηρίζει και σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε, τη στιγμή που τη χρειάζεστε.

Η Mondial Assistance, βοηθάει και εξυπηρετεί τους συνανθρώπους της για περίπου εξήντα (60) χρόνια. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ταξιδιωτική ασφάλιση και βοήθεια είμαστε στη διάθεσή σας 24/7, 365 ημέρες το χρόνο.

Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σας εξυπηρετήσουμε!

Θα αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να βρισκόμαστε παντού ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για το οτιδήποτε. Αρχικά, αυτό οφείλεται στους περισσότερους από 13.224 ταλαντούχους και αφοσιωμένους υπαλλήλους μας, οι οποίοι μιλάνε 58 διαφορετικές γλώσσες και στελεχώνουν τα κέντρα εξυπηρέτησης και στις έξι (6) ηπείρους. Συνεργάζονται μ’ ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο αποτελείται από παρόχους όπως: τεχνικοί αυτοκινήτων, ιατροί, ειδικευόμενοι τεχνίτες, δικηγόροι, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.λπ.. Η αφοσίωσή μας χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα

Χειριζόμαστε μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα! Το 2013 απαντήσαμε σε 52 εκατομμύρια κλήσεις και χειριστήκαμε 23 εκατομμύρια περιστατικά σε όλο τον κόσμο!

Δραστηριοποιούμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο και εξυπηρετούμε βάσει των τοπικών αναγκών

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κρατάμε την ισορροπία ανάμεσα στη διαρκώς αυξανόμενη παγκόσμια παρουσία αλλά και την ανθρώπινη πλευρά μας. Η παγκόσμια εμβέλειά μας είναι απαραίτητη ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των εταιρικών αλλά και των τελικών μας πελατών, αλλά εξίσου απαραίτητη είναι και η ικανότητα μας να εφαρμόζουμε τη γνώση, κατανόηση και ευαισθησία μας σε κάθε χώρα. Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε και τα δυο!

Σήμερα, η Mondial Assistance, έχοντας κοινό όνομα και ενιαίες αξίες, έχει παρουσία σε έξι (6) ηπείρους, σε τριάντα τέσσερεις (34) διαφορετικές χώρες. Όπου και αν βρίσκεστε είμαστε πάντα κοντά σας. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε βοήθεια οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε στο κόσμο. Το επίκεντρο της επιχείρησης μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι πελάτες μας, εταιρικοί και μη καθώς οι υπάλληλοι μας.

Η ιστορία της Mondial Assistance στην Ελλάδα

Το υποκατάστημα της Ελλάδας ιδρύθηκε το 1997. Από το 2004 εξυπηρετεί την Κύπρο και από το 2012 την Μάλτα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε εκατομμύρια ιδιώτες. Εταιρικοί μας πελάτες είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς οχημάτων, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες, τουριστικά γραφεία, διοργανωτές ταξιδιών καθώς και αεροπορικές εταιρείες.

Οι άνθρωποί μας

Στη Mondial Assistance, η προσφορά βοήθειας είναι στο DNA μας. Η παρουσία μας δίπλα στον άνθρωπο είναι η καθημερινή μας έγνοια παρέχοντας στον καθένα ξεχωριστά υπηρεσίες βοήθειας. Και φυσικά, δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για τους πελάτες μας, αλλά την ίδια φροντίδα δείχνουμε και προς τους εργαζομένους μας. Ζούμε για να βοηθάμε, κάνουμε τη δέσμευσή μας πραγματικότητα και αυτό μας κάνει μοναδικούς.