Οπουδήποτε και αν είστε υπάρχει κάποιος που σας στηρίζει και σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε, τη στιγμή που τη χρειάζεστε.

Η Mondial Assistance, βοηθάει και εξυπηρετεί τους συνανθρώπους της για περίπου εξήντα (60) χρόνια. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ταξιδιωτική ασφάλιση και βοήθεια είμαστε στη διάθεσή σας 24/7, 365 ημέρες το χρόνο.

Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σας εξυπηρετήσουμε!

Θα αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να βρισκόμαστε παντού ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για το οτιδήποτε. Αρχικά, αυτό οφείλεται στους περισσότερους από 13.224 ταλαντούχους και αφοσιωμένους υπαλλήλους μας, οι οποίοι μιλάνε 58 διαφορετικές γλώσσες και στελεχώνουν τα κέντρα εξυπηρέτησης και στις έξι (6) ηπείρους. Συνεργάζονται μ’ ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο αποτελείται από παρόχους όπως: τεχνικοί αυτοκινήτων, ιατροί, ειδικευόμενοι τεχνίτες, δικηγόροι, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.λπ.. Η αφοσίωσή μας χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα

Χειριζόμαστε μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα! Το 2013 απαντήσαμε σε 52 εκατομμύρια κλήσεις και χειριστήκαμε 23 εκατομμύρια περιστατικά σε όλο τον κόσμο!

Δραστηριοποιούμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο και εξυπηρετούμε βάσει των τοπικών αναγκών

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κρατάμε την ισορροπία ανάμεσα στη διαρκώς αυξανόμενη παγκόσμια παρουσία αλλά και την ανθρώπινη πλευρά μας. Η παγκόσμια εμβέλειά μας είναι απαραίτητη ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των εταιρικών αλλά και των τελικών μας πελατών, αλλά εξίσου απαραίτητη είναι και η ικανότητα μας να εφαρμόζουμε τη γνώση, κατανόηση και ευαισθησία μας σε κάθε χώρα. Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε και τα δυο!

Σήμερα, η Mondial Assistance, έχοντας κοινό όνομα και ενιαίες αξίες, έχει παρουσία σε έξι (6) ηπείρους, σε τριάντα τέσσερεις (34) διαφορετικές χώρες. Όπου και αν βρίσκεστε είμαστε πάντα κοντά σας. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε βοήθεια οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε στο κόσμο. Το επίκεντρο της επιχείρησης μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι πελάτες μας, εταιρικοί και μη καθώς οι υπάλληλοι μας.

Η ιστορία της Mondial Assistance στην Ελλάδα

Το υποκατάστημα της Ελλάδας ιδρύθηκε το 1997. Από το 2004 εξυπηρετεί την Κύπρο και από το 2012 την Μάλτα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε εκατομμύρια ιδιώτες. Εταιρικοί μας πελάτες είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς οχημάτων, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες, τουριστικά γραφεία, διοργανωτές ταξιδιών καθώς και αεροπορικές εταιρείες.

Οι άνθρωποί μας

Στη Mondial Assistance, η προσφορά βοήθειας είναι στο DNA μας. Η παρουσία μας δίπλα στον άνθρωπο είναι η καθημερινή μας έγνοια παρέχοντας στον καθένα ξεχωριστά υπηρεσίες βοήθειας. Και φυσικά, δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για τους πελάτες μας, αλλά την ίδια φροντίδα δείχνουμε και προς τους εργαζομένους μας. Ζούμε για να βοηθάμε, κάνουμε τη δέσμευσή μας πραγματικότητα και αυτό μας κάνει μοναδικούς.

Οι διεθνείς και τοπικές ομάδες του δικτύου μας μοιράζονται εξίσου την ευθύνη ελέγχου της παρεχόμενης ποιότητας υπηρεσιών μας. Εφαρμόζουμε αυστηρά κριτήρια κατά την αξιολόγηση των υπηρεσιών μας και είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε ιατρικό συμβάν, από το πιο απλό έως το πιο περίπλοκο. Οργανώνουμε από ιατρικές συνοδείες στις υπάρχουσες πτήσεις των αερογραμμών μέχρι και αεροδιακομιδές σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης (επαναπατρισμούς με αεροσκάφος). Και οι υπηρεσίες δε σταματούν εδώ. Αφού νοσηλευθεί ο ασθενής προσφέρουμε ιατρική παρακολούθηση και επικοινωνία με το θεράποντα ιατρό ώστε να ενημερώνονται τακτικά οι συγγενείς του. Οι ιατρικές μας υπηρεσίες προσφέρονται σε όλο τον κόσμο, οπότε όσο μακριά και αν βρίσκεστε είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε.

 

Εταιρικοί Πελάτες

Η Mondial Assistance φημίζεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Εναποθέστε στα χέρια μας τη φροντίδα των αναγκών των πελατών σας.

 

Στόλος Ασθενοφόρων

Η Mondial Assistance επεκτείνει τις ιατρικές της υπηρεσίες και τις υπηρεσίες υγείας αποκτώντας δικό της στόλο ασθενοφόρων που φέρουν την επωνυμία Mondial Assistance. Τα ασθενοφόρα αυτά συντονίζονται από το δικό μας τηλεφωνικό κέντρο και έτσι κατορθώνουμε να έχουμε την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Όλα τα ασθενοφόρα είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να αντιμετωπιστεί ακόμα και το πιο δύσκολο περιστατικό!

 

24ωρο Τηλεφωνικό Κέντρο (από Ιατρούς και Νοσοκόμους)

Έχουμε το δικό μας ξεχωριστό τηλεφωνικό κέντρο αποτελούμενο από ιατρούς και νοσοκόμους το οποίο δέχεται εισερχόμενες κλήσεις σε 24ωρη βάση που μπορούν να αφορούν ιατρικές συμβουλές, συντονισμό ασθενοφόρων, έκδοση εγγράφων απαραιτήτων για νοσηλεία, επαναπατρισμούς καθώς και οργάνωση αεροδιακομιδών.

 

Τηλεϊατρική

Παρέχεται μια αποκλειστική λύση τηλεϊατρικής με on-board εξοπλισμό τηλεϊατρικής για την ανάγνωση κρίσιμων συμπτωμάτων και χειρισμό έκτακτων καταστάσεων επί 24ωρης βάσης για το πλήρωμα και τους επιβαίνοντες σε καράβια, κρουαζιερόπλοια και εμπορικές ή ναυτιλιακές εταιρείες.

 

Αεροδιακομιδές και Επαναπατρισμοί από απομακρυσμένες περιοχές

Η Mondial Assistance παρέχει υπηρεσίες αεροδιακομιδών ασθενών για την εξυπηρέτηση των πελατών σε απομακρυσμένες περιοχές. Παρέχεται, επίσης, βοήθεια με θαλάσσια μέσα (σκάφη) στις περιοχές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα προσγείωσης είτε λόγω της περιοχής είτε λόγω καιρικών συνθηκών. Συνδυάζοντας τα ασθενοφόρα αεροπλάνα, τα σκάφη και τα ιδιωτικά μας οχήματα (ασθενοφόρα) είμαστε σε θέση να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σε 24ωρη βάση όπου και αν βρίσκεται ο πελάτης.

 

Διαχείριση Απαιτήσεων και Περιορισμός Κόστους

Το κέντρο διαχείρισης απαιτήσεων έχει στελεχωθεί με τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Τα τμήματα αυτά υποστηρίζονται επίσης επί 24ωρου βάσεως, επτά (7) ημέρες την εβδομάδα, από ιατρούς κάθε ειδικότητας επομένως είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση, όσο περιπλοκή και αν είναι, και να επιτύχουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

 

Μεμονωμένοι Πελάτες

Εμπιστευτείτε μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

 

Στόλος Ασθενοφόρων

Η Mondial Assistance επεκτείνει τις ιατρικές της υπηρεσίες και τις υπηρεσίες υγείας αποκτώντας δικό της στόλο ασθενοφόρων που φέρουν την επωνυμία Mondial Assistance. Τα ασθενοφόρα αυτά συντονίζονται από το δικό μας τηλεφωνικό κέντρο και έτσι κατορθώνουμε να έχουμε την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Όλα τα ασθενοφόρα είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να αντιμετωπιστεί ακόμα και το πιο δύσκολο περιστατικό!

 

24ωρο Τηλεφωνικό Κέντρο (από Ιατρούς και Νοσοκόμους)

Το κέντρο διαχείρισης απαιτήσεων έχει στελεχωθεί με τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Τα τμήματα αυτά υποστηρίζονται επίσης επί 24ωρου βάσεως, επτά (7) ημέρες την εβδομάδα, από ιατρούς κάθε ειδικότητας. Επομένως, είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση, όσο περιπλοκή και αν είναι και να επιτύχουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος.