Η Mondial Assistance έχει ιστορία στην παροχή υπηρεσιών ασφάλισης και διαφόρων άλλων υπηρεσιών βοηθείας σε Τράπεζες και Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Τράπεζες

Είστε Τράπεζα ή Χρηματοπιστωτικός Οργανισμός; Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Αν ψάχνετε έναν συνεργάτη που έχει πολλά χρόνια εμπειρίας -που καταλαβαίνει τις οικονομικές ανάγκες των πελατών σας, που πάντα ψάχνει καινοτόμες λύσεις με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, που προτεραιότητα του είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών σας και που δέχεται οποιαδήποτε πρόκληση και σας βοηθάει να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών σας- σίγουρα ψάχνετε για τη Mondial Assistance!

 

Καταλαβαίνουμε εσάς και τους πελάτες σας

Κτήμα της πολυετούς εμπειρίας μας αποτελεί η αμεσότητα της επικοινωνίας μας με τον πελάτη και η δυνατότητά μας να είμαστε δίπλα του στην εξέλιξη της ζωής του και σε όλα τα στάδιά της -από την εφηβεία μέχρι την τρίτη ηλικία, ώστε να σφυγμομετρούμε τις ανάγκες του. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που η εμπειρία μας μάς επιτρέπει να γνωρίζουμε καλύτερα.

 

Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε!

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και να ενισχύσουμε την αφοσίωση των πελατών σας. Η αποστολή αυτή προϋποθέτει από μέρους μας τη γνώση των ιδιαιτεροτήτων των πελατών σας και των αναγκών τους όπως επίσης και την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε σε αυτές στο ακέραιο σε όλη την εξέλιξη της ζωής τους. Γιατί όσο πιο πολύ σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τους πελάτες σας τόσο πιο πολύ θα σας εμπιστευτούν και θα είναι αφοσιωμένοι και οι πελάτες με τη σειρά τους σε εσάς.

 

Τραπεζικές λύσεις για μια ζωή!

Επειδή η γνώση των αναγκών των πελατών σας δεν επαρκεί αν δε συνοδεύεται από την αποτελεσματικότητα στην επίλυση ενός περίπλοκου περιστατικού, για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους δημιουργήσαμε κατάλληλες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ατόμων που απευθύνονται σε εσάς.

 

Ο μηχανισμός λειτουργίας τους είναι ο εξής : Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες ατόμων, τόσο σε νέους όσο και σε οικογένειες ή άτομα τρίτης ηλικίας. Με βάση τον τρόπο ζωής της εκάστοτε κατηγορίας προσφέρουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες που υπαγορεύουν οι ανάγκες τους.

 

Μια προσφορά, ιδανική για όλους!

Εσείς αποφασίζετε να επιλέξετε από τις υπηρεσίες μας εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στα μέτρα σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν εύρος, ποικιλία και ευελιξία ώστε οι πελάτες να βρίσκουν πάντα προϊόν ή το συνδυασμό που θέλουν. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να δοθούν είτε μαζί με τα δικά σας προϊόντα ή ξεχωριστά ως επιπλέον υπηρεσίες. Σας προσφέρουμε μία ολιστική προσέγγιση παροχής υπηρεσιών ώστε να είστε δίπλα στους πελάτες σας για μια ζωή.

 

Ασφαλιστικές Εταιρείες

Εάν είστε Ασφαλιστική Εταιρεία ή ανήκετε σε μια Ασφαλιστική Εταιρεία, καλώς ήρθατε!

Εάν ψάχνετε έναν συνεργάτη με ηθική ακεραιότητα και πολλά χρόνια εμπειρίας, που είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως, που δεν εφησυχάζει και πάντα αναζητά νέους τρόπους εξυπηρέτησης και μοναδικές λύσεις, που κατανοεί ότι ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και ψάχνει να καλύψει τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και που σας βοηθάει να διατηρήσετε την αφοσίωση των πελατών σας τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Καλώς ήρθατε στη Mondial Assistance!

 

40 χρόνια εμπειρίας με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες

Στη Mondial Assistance κατανοούμε εσάς και τους πελάτες σας γιατί συνεργαζόμαστε με Ασφαλιστικές Εταιρείες από τότε που ιδρυθήκαμε και δημιουργούμε εδώ και σαράντα (40) χρόνια ασφαλιστικές λύσεις για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. Επειδή γνωρίζουμε όσο κανείς άλλος ότι η ζωή είναι γεμάτη από απρόοπτα μπορεί να μην είμαστε σε θέση να τα αποτρέψουμε αλλά τα αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.