Συνέχεια

How can we help?

Είμαστε εδώ για εσάς
Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες στο 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

+30 210 9988118

  • Print This Page
  • Email This Page

Βοήθεια & Συμβουλές

Οπουδήποτε και αν είστε, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε – είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο όμιλος Mondial Assistance, ο πιο δημοφιλής όμιλος ταξιδιωτικής ασφάλισης, υποστηρίζει πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο.Κάθε μέρα ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας παρέχοντάς σας υπηρεσίες ταξιδιωτικής ασφάλισης μέσω του παγκόσμιου δικτύου υποστήριξης, το οποίο απαρτίζεται από αεροπλάνα, ελικόπτερα, ασθενοφόρα, ιατρούς και νοσοκόμους. Όταν ταξιδεύετε με την Mondial Assistance ταξιδεύετε έχοντας την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου παγκοσμίου δικτύου υποστήριξης. Δεν έχει σημασία πόσο μακριά ταξιδεύετε διότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας!

Όσο είστε καθ’ οδόν, έχετε άμεση πρόσβαση στο 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο.Η ασφάλειά σας και η ικανοποίησή σας αποτελούν την κυριότερη μας προτεραιότητα. Οπουδήποτε και αν είστε, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε, θα είμαστε δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουμε.

Ποιοί Είμαστε

Who we are

Ο Όμιλος Mondial Assistance είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ταξιδιωτικής ασφάλειας και βοήθειας στον κόσμο

Συχνές Ερωτήσεις

Contact

Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία που αφορά στην ταξιδιωτική ασφάλιση της Mondial Assistance

Ταξιδιωτικές Οδηγίες

Travel tips

Όταν ταξιδεύετε, μερικά πράγματα είναι εκτός του ελέγχου σας, παρ' όλα αυτά υπάρχουν πολλά μέτρα που μπορείτε να πάρετε για να είστε ασφαλής και για να διασφαλίσετε την ομαλή διεξαγωγή του ταξιδιού σας.

Ασφαλιστικοί Όροι

Insurance terms

Bρείτε την ερμηνεία συχνών όρων της ταξιδιωτικής ασφάλισης.