Συνέχεια

How can we help?

Είμαστε εδώ για εσάς
Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες στο 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

+30 210 9988118

  • Print This Page
  • Email This Page

Ποιότητα Υπηρεσιών

Η Mondial Assistance αναγνωρίζοντας ότι οι ανάγκες των ασφαλιζομένων αυξάνονται, εστιάζει την προσοχή της στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών θέλοντας να ικανοποιήσει τις προσωπικές απαιτήσεις τους. Για την εταιρία μας, η έννοια της ποιότητας συνεπάγεται με την αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών, την ταχύτητα ανταπόκρισης, τη συνέπεια, την ανταγωνιστική τιμή καθώς και την άρτια επικοινωνία των στελεχών της με τους πελάτες της.

Διαχείριση Ποιότητας
Εταιρικός μας στόχος είναι η εξασφάλιση υπηρεσιών που θα καλύψουν τις συνεχείς ανάγκες των ασφαλιζομένων. Για το σκοπό αυτό, η εταιρία μας αναγνωρίζει ότι είναι απαραίτητο να αναπροσαρμόζει το σύστημα ποιότητας και τις παραγωγικές της διεργασίες λόγω της διαρκούς τεχνολογικής ανάπτυξης και των μεταβαλλόμενων αναγκών της αγοράς και αναλόγως να αναθεωρεί τους στόχους ή και να αναπροσαρμόζει την πολιτική της.

Απώτερος στόχος η ικανοποίηση των πελατών μας
Αναγνωρίζοντας τον ιδιαίτερο ρόλο των υπηρεσιών μας σε στιγμές όπου οι πελάτες μας έχουν ανάγκη, περισσότερο ίσως από ποτέ, υπεύθυνων, άμεσων και αξιόπιστων λύσεων, διευθετούμε αποτελεσματικά τις εκάστοτε δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν με στόχο την εξυπηρέτησή τους, αλλά και την απόλυτη ικανοποίησή τους από αυτή. Οι λόγοι αυτοί μας υποκινούν καθημερινά και μας ωθούν στο να αντιμετωπίσουμε το μοναδικό πραγματικό ανταγωνιστή μας – τον εαυτό μας…

Πιστοποίηση EN ISO 9001:2008
Το 2008 η εταιρία μας επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε με EN ISO 9001:2008 για την ποιότητα, οργάνωση και υποδομή που διαθέτει στην παροχή οδικής, τουριστικής, ιατρικής και τεχνικής βοήθειας για τους πολίτες της Ελληνικής και Κυπριακής Επικράτειας και τους δικαιούχους του Πανευρωπαϊκού Ομίλου που επισκέπτονται τις χώρες αυτές.

ISO