Συνέχεια

How can we help?

Είμαστε εδώ για εσάς
Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες στο 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

+30 210 9988118

  • Print This Page
  • Email This Page

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Mondial Assistance πιστεύει ότι οι προσωπικές πληροφορίες ενός ατόμου πρέπει να χειρίζονται με απόλυτο σεβασμό.
Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας χειρίζονται με υπεύθυνο και αξιόπιστο τρόπο. 

Πως χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε περιλαμβάνουν τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας επί παραδείγματι το όνομα, τη διεύθυνση, το email και άλλες πληροφορίες που ευλόγως απαιτούνται και σχετίζονται με τις υπηρεσίες που παρέχουμε όπως πληροφορίες σχετικά με την πιστωτική (ή χρεωστική) σας κάρτα όταν αγοράζετε online υπηρεσίες ,τις ημερομηνίες ταξιδιού, τον προορισμό κ.λπ.. Σε ορισμένες περιπτώσεις και αναλόγως της υπηρεσίας που θα παρέχουμε όπως στην περίπτωση της παροχής ταξιδιωτικής ασφάλισης, θα χρειαστεί να συλλέξουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σχετικά με την υγεία και το ιατρικό σας ιστορικό. Tα προσωπικά δεδομένα που ζητάμε μας επιτρέπουν να καθορίσουμε τους κινδύνους και να διαχειριστούμε τις καλύψεις και τις απαιτήσεις. Εν συνεχεία, μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να χειριστούμε οποιαδήποτε αίτησή σας για βοήθεια.

Άδεια για Χρήση Δεδομένων
Εισάγοντας τα προσωπικά σας στοιχεία, μας δίνετε την άδεια να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα αυτά και να τα χρησιμοποιήσουμε για πιθανή επεξεργασία ασφαλιστικών παροχών. Συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα δεδομένα για την επεξεργασία. Σε καμία περίπτωση δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τρίτους.