Συνέχεια

How can we help?

Είμαστε εδώ για εσάς
Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες στο 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

+30 210 9988118

  • Print This Page
  • Email This Page

Αληθινές Ιστορίες από όλο τον Κόσμο

Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να σας συμβεί όταν ταξιδεύετε. Μπορεί να βρεθείτε σε ένα μικρό υπέροχο εστιατόριο, να παρακολουθήσετε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα ή να ζήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια. Μπορεί όμως και να σας συμβεί ένα απρόοπτο περιστατικό, γεγονός που απευχόμαστε και να παραπατήσετε -ακόμη και να χτυπήσετε. Εδώ επεμβαίνει η Mondial Assistance. Κάθε χρόνο βοηθάμε χιλιάδες άτομα να αντιμετωπίσουν απρόοπτες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιστορίες τους.

Ann Z

Όταν αρρώστησε ο σύζυγός μου    
πριν τις διακοπές μας, έπρεπε να ακυρώσουμε το ταξίδι. Καλέσαμε στο κέντρο εξυπηρέτησης όπου το προσωπικό ήταν ευγενικό, εξαιρετικά εξυπηρετικό και με επαγγελματικό τρόπο ανακτήσαμε σχεδόν όλο το κόστος του ταξιδιού. Χάρη στη Mondial Assistance ταξιδέψαμε όταν ανάρρωσε ο σύζυγός μου. Από εδώ και στο εξής δε θα ξανά ταξιδέψουμε ποτέ χωρίς την κάλυψη της Mondial Assistance!"
- Ann Z.

 

 
Maxine

Μου συνέβη μόνο μια φορά
και όμως το θυμάμαι ακόμη: Έσπασα τη λεκάνη μου όταν έκανα σκι στην Ελβετία και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Κάλεσα απευθείας το σύζυγό μου, ο οποίος επικοινώνησε με τη Mondial Assistance. Η Mondial Assistance ανέλαβε τα πάντα από εκεί και πέρα. Με καλούσαν κάθε μέρα για να ενημερωθούν για την πρόοδό μου, γεγονός που με εξέπληξε ευχάριστα. Εάν αυτό δεν είναι να βρίσκεσαι δίπλα στους πελάτες κάθε στιγμή, τότε δεν ξέρω τι είναι!"
- Maxine M.

 

 
Joe

Το γεγονός ότι η Mondial Assistance βρίσκεται δίπλα μου κάθε στιγμή μου επέτρεψε να ταξιδέψω στην Ινδία με λιγότερες ανησυχίες."
- Joe S.

 

 
Ron

Η σύζυγός μου ταξίδευε μόνη της
σε ένα απομακρυσμένο μέρος στην Ινδία και αρρώστησε. Επικοινώνησα με τη Mondial Assistance μια φορά και στα επόμενα λεπτά έλαβα ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό σας. Είχατε ήδη βρει κάποιον που μιλάει την μητρική μας γλώσσα και μια νοσοκόμα που ανέλαβαν τον τοπικό συντονισμό. Το μήνυμα που μου περάσατε ήταν: ‘Μπορείτε να μείνετε ήσυχος. Τα έχουμε αναλάβει όλα και θα σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.’ Και αυτό ακριβώς συνέβη. Όταν ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού - ταξίδι με πολλαπλά στάδια -  είχατε άτομα διαθέσιμα κάθε στιγμή, καθ’όλη τη διάρκεια του επαναπατρισμού για να οργανώσουν τη διαμονή και να παρέχουν ιατρική βοήθεια σε περίπτωση που χρειαζόταν."
- Ron O.

 

 
Louise

 Ακύρωσα το ταξίδι μου
για ιατρικούς λόγους. Ήταν πολύ εύκολο να απαιτήσω αποζημίωση και η ανταπόκρισή σας ήταν άμεση."
- Louise C.

 

 

 
Margaret

Ήμουν στο Βιετνάμ με το σύζυγό μου
και το φαγητό μας προκάλεσε τροφική δηλητηρίαση. Αυτό κατέστησε αναγκαία την παραμονή μας σε ιατρική μονάδα. Η απαίτησή μας διαχειρίστηκε αποτελεσματικά. Ήταν πολύ εύκολο να επικοινωνούμε με τους αντιπροσώπους της Mondial Assistance μέσω τηλεφώνου. Δεν προτιμάμε καμιά άλλη ασφάλιση διότι με τη Mondial Assistance ταξιδεύουμε ήσυχοι."
- Margaret B.