Συνέχεια

How can we help?

Είμαστε εδώ για εσάς
Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες στο 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

+30 210 9988118

  • Print This Page
  • Email This Page

Εξυπηρέτηση & Ικανοποίηση Πελατών

Γιατί εκατομμύρια ταξιδιώτες εμπιστεύονται τη Mondial Assistance για ταξιδιωτική ασφάλεια;
Θα μπορούσε να είναι το παγκόσμιο δίκτυο μας. Ίσως είναι λόγω της παρουσίας μας σε 34 χώρες και 6 ηπείρους ή είναι η εμπειρία μας στην παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης υψηλής ποιότητας επί 50 χρόνια.

Δεν έχει σημασία το πώς ή το γιατί μας επιλέγετε, τίποτα δεν έχει σημασία για εμάς περισσότερο από εσάς, τους πελάτες μας. Όταν ταξιδεύετε μαζί μας, η ασφάλειά σας και η ικανοποίησή σας αποτελούν την προτεραιότητά μας.

Όσο είστε καθ’ οδόν, έχετε άμεση πρόσβαση στο 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο.Η ασφάλειά σας και η ικανοποίησή σας αποτελούν την κυριότερη μας προτεραιότητα. Οπουδήποτε και αν είστε, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε, θα είμαστε δίπλα σας να σας εξυπηρ                        
Όσο είστε καθ’ οδόν, έχετε άμεση πρόσβαση στο 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο.Η ασφάλειά σας και η ικανοποίησή σας αποτελούν την κυριότερη μας προτεραιότητα. Οπουδήποτε και αν είστε, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε, θα είμαστε δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουμε.

Αληθινές Ιστορίες από όλο
τον Κόσμο

Real World Stories

Περισσότερο από το 96% των πελατών μας αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας. Διαβάστε μερικές αληθινές ιστορίες ταξιδιωτών που έχουμε εξυπηρετήσει.

Υποβολή Αίτησης Αποζημίωσης

File a Claim

Υποβάλετε την απαίτησή σας απλά και γρήγορα.
Θα επεξεργαστούμε την απαίτησή σας και θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.

Επικοινωνία

Contact Us

Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας καθώς και να σας εξυπηρετήσουμε οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Ποιότητα

Quality

Εστιάζουμε την προσοχή μας στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών θέλοντας να ικανοποιήσουμε τις προσωπικές απαιτήσεις των πελατών μας.